CS:GO'da Tec-9'a "Nerf" Geldi

Counter-Strike: Global Offensive'de Terrorist ekibinin gözde silahı olan Tec-9 diğer silahlarla dengelenecek.

Counter-Strike: Global Offensive'de Terrorist ekibinin en mükemmel tabancası olan Tec-9 için bir nerf işlemi uygulanacak. Bu nerf işlemi silahın şu anki gücünün altına düşeceği anlamına geliyor. Ancak, endişelenmenize gerek yok. Çünkü, Valve bu işlemi tamamen Tec-9 ile diğer tabancalar arasındaki gücü dengelemek amacıyla uyguluyor.

Bu işlem sonucunda Tec-9'nın şarjör kapasitesi 24'ten 18'e düşecek ve 120 adet yedek mermi yerine sadece 90 adet mermi taşıyacağız. Ayrıca, bu tabancanın tetiklenen ilk mermisi oldukça düzgün bir yol izleyecek ancak, hızlı bir şekilde silahı ateşlemeye kalkarsanız doğruluk oranı önemli ölçüde azalacak. Yani, Tec-9 ile isabetli atış yapmak istiyorsanız "sol-tuş"a sürekli basmak yerine sakince dokunmak zorunda kalacaksınız. Kısacası, artık bu silah ile "spray" atmak zorlaşacak.

Valve ise bu konu hakkında "Silahın yüksek mobilitesini korurken sadece atış doğruluğunu değiştirdik" dedi. Yani, Desert Eagle silahında olduğu gibi silahın sonraki mermiyi tetiklemesinde doğru bir yol izlemesi için kendini toparlanmasına izin vereceğiz. Tabii ki bu toparlanma Desert Eagle'da olduğu gibi uzun sürmeyecek.

Sonuç olarak, yüksek hareketlilik kabiliyetine sahip olan bu silah üzerinde tüm mermileri boşaltmak alıştığımızdan biraz daha zor olacak o kadar.

Son olarak, beta sürümündeki değişiklikler CS:GO'nun blog sayfasında yayınlandı ancak Tec-9 dışında herhangi bir silahta değişiklik söz konusu mu belli değil. İlerleyen günlerde bu konu hakkında bilgiler gelirse siz değerli takipçilerimize aktaracağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum