CS:GO, Yeni Operasyonu Shattered Web Sonrası Oyuncu Rekoru Kırdı!

Yıllara meydan okumak böyle bir şey

Counter-Strike: Global Offensive'e geçtiğimiz haftalarda Shattered Web isminde yeni bir operasyon gelmiş ve oyuna yeni haritalar, ajanlar, battle pass ve fazlası eklenmişti. Genelde yeni operasyonlar oyuna eski oyuncuları da çeker ama bu sefer durum bundan daha öte diyebiliriz, çünkü CS:GO tarihinin en yüksek ortalama oyuncu sayısına ulaşmış durumda.

CS:GO Steam Charts sayfasında görüldüğü üzere CS:GO'nun 2019 Kasım ayındaki ortalama oyuncu sayısı 426,080.8 olarak gerçekleşmiş ki bu yalnızca tüm zamanların en yüksek ortalama oyuncu sayısı olmakla kalmıyor, önceki rekoru da ciddi biçimde geçmiş oluyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında 415 bin civarına yükselmiş olan oyuncu sayısı, daha önce de 400 bin civarlarındaydı. Bu seviyedeki sayılar için 11 binlik bir artış gerçekten de oldukça ciddi kabul edilebilir.

Kasım ayı ayrıca oyunun 2017'den beri gördüğü en yüksek eş zamanlı oyuncu rekorunu da görmüş. 2018 Aralık ayında oyuna Danger Zone modu katıldığında 746 bin eş zamanlı oyuncu görülmüştü, Kasım ayında ise bu sayı 758 binin üzerine çıkmış.

CS:GO görünüşe göre adından daha sıkça söz ettirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum