CW'nin Gotham Knights Dizisinden Senaryo Özeti Paylaşıldı

Gotham bu ekibin eline düştüyse vah Gotham'ın haline

CW'nin DC dizileri kendi aralarında bir araya gelerek devasa bir evren oluşturmayı başardılar. Arrowverse'in bir ucu Krypton'a bir ucu Gotham'a uzanıyor. İşin Gotham kısmında daha da ilginç hikayeler karşımıza çıkmaya devam edecek. Bunlardan en yenisi olan Gotham Knights tam da aynı isimdeki oyunun peşine izleyicilerle buluşacak. Ancak dizideki Gotham'ın yeni şövalyeleri oyundan biraz daha farklı ve pek de güven verici isimler değiller.

Harper Row, Carrie Kelley ve Stephanie Brown gibi daha önce çizgi romanlarda gördüğümüz Batman ailesinin uzak akrabalarını Bruce Wayne'in olmadığı bir Gotham içerisinde göreceğiz. Diziden paylaşılan ilk senaryo özerinde karakter tanımları da mevcut. Batman'in olmadığı dünyada bu yeni nesil Gotham şövalyeleri bana pek güven vermedi, Gotham bu ekibin eline kaldıysa Penguen bile tüm şehri haraca bağlayabilir...

"Batman öldü ve Gotham City'de Kara Şövalye olmadan bir barut fıçısı yanmaya başladı. Bruce Wayne'in cinayetinin sonrasında onun üvey oğlu Turner Hayes ve bazı Batman düşmanlarının çocukları Pelerinli Süvari'nin ölümünden dolayı suçlanıyor. Duela isimli amansız savaşçı ve yetenekli hırsız Arkham Asylum'da dünyaya geldi ve babası tarafından terk edildi. Harper Row, sokaklarda yetişmiş oldukça yetenekli bir mühendis ve her şeyi tamir edebilecek kabiliyete sahip. Harper'ın kardeşi Cullen Row ise kibar ve nazik olmaktan sıkılan trans bir ergen. Karizmatik ve zorlu Harvey Dent ile birlikte Gotham City Police Department bu ekibin peşinden gidecek. Turner bu davada yeni dostlarına ve en iyi arkadaşı olan yazılımcı Stephanie Brown'a güvenmek zorunda. Ayrıca Batman'in eski yardımcısı Carrie Kelley'e de istemeden danışacak. Ancak bizim şövalyelerimiz çok yakında Gotham içerisinde çok daha tehlikeli bir güç olduğunu öğrenecekler. Bu beş benzemez kanun kaçaklarından oluşan ekip bir araya gelerek yeni neslin kurtarıcıları yani GOTHAM KNIGHTS olmak zorundalar!"

Gerçekten tam anlamıyla yeni nesil bir Gotham Knights bizleri bekliyor. En azından tanıdık bir yüz niyetine Harvey Dent'in orada olması epey sevindirici. Misha Collins'in canlandıracağı Harvey Dent'in yanı sıra Anna Lore, Fallon Smythe, Oscar Morgan, Olivia Rose Keegan gibi isimler de yine dizinin kadrosunda yer alıyor. 

Berlanti yapım şirketinin Warner Bros. Televizyon departmanıyla ortak çalışmasıyla çıkacak olan Gotham Knights'ın senaryosunu ise Chad Fiveash, James Stoteraux ve Natalie Abrams üçlüsü kaleme aldı. Dizinin ilk bölümünü Danny Cannon yönetecek, Cannon ayrıca dizinin yapımcıları arasında da yer alıyor. CW henüz Gotham Knights'ın yayın tarihi açıklamadı ancak ilk sezonun 2023 yılı içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum