Cyberpunk 2077, Düşük Ayarlarda Nasıl Görünecek?

Sorunun cevabı yeni Xbox oynanış videosunda

Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri Cyberpunk 2077. Bazıları sırf bu oyun için tepeden tırnağa yeni PC’ler kuruyor olsa da değişken döviz kurları ve vergiler, hayallerimizi yarınlara ertelememize neden oluyor. Fakat canınızı sıkmayın zira CD Projekt Red’in size ufak bir sürprizi var.

Oyundan yeni görüntüler yayınlayan CDPR, oyunun Xbox konsolları üzerindeki performansını bizlerle paylaştı. Öncelikle modern PC’lere eşdeğer Xbox Series X versiyonunu gördüğümüz oyun, ardından daha düşük seviyedeki modeller ile paralellik gösteren Xbox One X’te çalıştırıldı.

İkisi de 30FPS sabit şekilde çalıştırılan versiyonlar, birbirlerinden çok da farklı görünmüyor. Xbox One X versiyonu zaman zaman sınırlarını zorladığının sinyallerini veriyor olsa da CDPR bu kapsamda oldukça iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor.

Tabii bunun bir YouTube videosu olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Yani çıplak gözle bakıldığında iki versiyon arasındaki fark biraz daha keskinleşecektir. Yine de stüdyo oyunu düşük ayarlarda bile güzel göstermeyi başarmış.

YORUMLAR
allalla
18 Kasım 2020 15:35

me: bana video gösterme, kendisini ver!

CDPR: no! more vids, more pics.

yusufulas
18 Kasım 2020 14:51

GeForce Now sağolsun hiç dert etmiyourm. 40 saattir Valhalla oynuyorum ultra ayarlarda herşey çok iyi gidiyor. :)

Parolamı Unuttum