Cyberpunk 2077 Hayranları 'Breathtaking' Başarımı İçin Kampanya Başlattı

Hepimiz nefes kesiciyiz

E3 bitti ama fuara damgasını vuran oyunlardan biri olan Cyberpunk 2077 haberlerinin ardı arkası kesilmiyor fark ettiğiniz üzere. Hatırlarsanız Microsoft sunumunda Keanu Reeves sahnedeyken bir seyirci "nefes kesicisin" diye bağırmış, Reeves de aynı şekilde kendisine cevap vermişti. Sunumun en çok konuşulan anlarından birisiydi bu, hatta kısa sürede sosyal medyada bununla ilgili gifler falan dönmeye başladı.

Şimdiyse oyunun hayranları bu anın oyun içinde de ölümsüzleştirilmesi için bir kampanya başlatmış durumdalar.

Her şey Skill Up ismindeki YouTuber'ın "Cyberpunk 2077'yi %100 tamamlama başarımının ismi YOU'RE BREATHTAKING olsun. Bunu yap, CD Projekt Red" tweetiyle başladı. Kısa süre içinde 1000'den fazla retweet yapılan bu mesaj Reddit'te 50bin'den fazla oy aldı, sonrasındaysa Change.org kampanyası başlatıldı.


Elbette işe yarayan bir Change.org kampanyasıyla karşılaşmak zor, bu daha çok oyuncuların isteklerini belirtme şekli ama bana öyle geliyor ki bu sefer CDPR bu isteği ciddiye alacak ve oyuna You're Breathtaking başarımını ekleyecek. Kimbilir belki de oyunu %100 tamamlama başarımına değil de, Johnny Silverhand ile ilk tanışmamıza bu başarım verilir. Ama öyle ya da böyle oyunda bu anın bir şekilde görüleceğini sanıyorum.

Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
anonymous
21 Haziran 2019 16:44

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

E-VrL
19 Haziran 2019 13:50

Bence de Johnny Silverhand ile ilk karşılaşma anına koyarlarsa güzel olur, ince görmüş olurlar :)

skyfall
E-VrL
19 Haziran 2019 14:22

Aynen hocam katılıyorum. Hatta oyunu %100 bitirdiğimizde başarımın adı “you’re all breathtaking!” olsun.


Parolamı Unuttum