Cyberpunk 2077 İçin PC ve PS4 Grafik Karşılaştırma Videosu Paylaşıldı

Şimdilik PC bir adım önde görünüyor.

Cyberpunk 2077, artık elimizi uzatsak dokunacakmışız gibi hissettiren bir mesafede, şunun şurasında 2 hafta sonra kendisiyle buluşacağız. Ama sürenin kısalması sabırsızlığımızı dizginlemekten ziyade kamçılıyor; CDPR da sağ olsun yeni paylaşımlarla yangına körükle gidiyor :) Son olarak PS4 Pro ve PS5 için 6 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı:

Her ne kadar PS5 için denilse de aslında bu PS5 versiyonu değil tabii, geriye uyumluluk ile oynanan versiyon. PS5 versiyonunu görebilmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Bu videonun paylaşılmasının ardından bir kullanıcı da daha önce paylaşılan PC videosundan faydalanarak bir karşılaştırma videosu hazırlamış. Videoda PS4 Pro ve PC’de Cyberpunk 2077’nin nasıl göründüğünü yanyana izleme imkanı buluyoruz.

Videoda PC versiyonunun daha iyi göründüğü sonucuna varılabilir. Aslında bu normal. Gölgelendirme/ışıklandırma, doku kalitesi gibi konularda PC versiyonu PS4'e göre bir adım önde. Peki PS5 versiyonu nasıl olur, bu farkı kapatıp öne geçer mi? Bu sorunun cevabını da PS5 için çıkış yaptığında öğreneceğiz.

YORUMLAR
varolmayansehir
29 Kasım 2020 04:28

PS4, pc den daha iyi olmamasına rağmen artık inanılmaz farklar yok... PS1 zamanında veya PS2 zamanında NFS serisinden hatırlıyorum, neslin sonuna gelmeye başladığında pc ile arasında uçurum olurdu ve konsolda oynamayı hiç istemezdin... PS4 proda bayağı keyif alarak oynanabilir duruyor... Bunu birde uzaktan tv ekranında oynadığınızı düşünürseniz. çok rahatsız etmez...

Parolamı Unuttum