Cyberpunk 2077’de Nasıl Araçlar Kullanacağımıza Bir Göz Atalım Mı?

Çeşit çeşit araç bizleri bekler

Cyberpunk 2077 için dün akşam yeni bir Night City Wire yayını yapıldı. Bu yayında, oyunda kullanacağımız araçlara da hızlı bir bakış atmış olduk:

Her aracın kendine has görünmesinin yanında sürüş hissi açısından da birbirlerinden farklılaşacakları söyleniyor. Ekonomi sınıfı otomobillerimizden E segmentine, ağır işlerimiz için başvurabileceğimiz kamyonlar ve zırhlı araçlardan hiper arabalara çeşit çeşit araç bizleri bekliyor.

Sokak yarışları, polisten kaçış sahneleri veya serbestçe Night City caddelerini dolaşmak için ihtiyaç duyabileceğimiz bütün araçlar emrimize amade olacak. Her bir otomobilin, motosikletin en ince ayrıntısına varincaya kadar detaylıca düşünülüp tasarlandığı, dış görünüşleri kadar araçların içlerinin de özenle hazırlandığı söyleniyor.

Videonun son kısmında belirtildiğine göre sadece "geleceğin araçları" değil, günümüzün ikonik araçlarından da karşımıza çıkacak olanlar varmış, bunlar hangileri olabilir dersiniz?

YORUMLAR
cavegamer3530
16 Ekim 2020 15:03

Klasik teknolojik olmayan araçlar da olacak deyip 1970 lerin 911 carrerasını gösterince SHUT UP AND TAKE MY MONEY diye bağırdım.

Parolamı Unuttum