Cyberpunk 2077'nin Ana Hikayesi, The Witcher 3'ten Daha Kısa Olacak

Ama yan görev bolluğu yaşayacakmışız

CD Projekt RED'in Varşova toplantısında anlatılanlar, shavod isimli Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı ve bu sayede ekibin Cyberpunk 2077'ye dair verdiği bazı yeni detayları da öğrenmiş olduk. Bu detaylardan biri oyundaki seks sahneleriyle ilgiliydi, ama bunun dışında da özellikle de oyunun görev yapısıyla ilgili önemli bilgiler paylaşmıştı CDPR.

CDPR, Cyberpunk 2077'de tekrarlanabilirliğe gerçekten önem verecek gibi duruyor. Ana hikayenin dışında da çok sayıda yan görev ve karşılaşmalar olacağını zaten daha önce söylemişlerdi, ama bu yan görevlerde dallanan yollar olacakmış ve bunlar da diğer görevlerle birbirine bağlanacakmış. Bu yan görev yapılanmasının, oyunun ana hikayesini The Witcher 3'e nazaran daha çok etkileyeceği de söyleniyor. Bu yüzden oyuncular farklı yolları görmek, değişik görevleri yapmak için oyunu en azından ikinci bir kez oynamak isteyeceklermiş.

> Cyberpunk 2077'nin İlk Yılında 20 Milyonun Üzerinde Satması Bekleniyor

> Cyberpunk 2077'nin Seks Sahneleri Mo-Cap İle Hazırlanıyormuş

Hatta oyunun sonuyla ilgili de konuşmuş ekip ve oyunu tamamladığınızda devam etme seçeneğinin olacağını (burada New Game + gibi bir şeyden söz ediliyor olsa gerek) ve oyuncuları oyunu bitirdikten sonra tekrar oyuna döndürmek için 'gerçekten de çok havalı bir yol' bulduklarını söylemişler.

Aynı The Witcher 3'te olduğu gibi Cyberpunk 2077'nin de yüzlerce saat oynanacağından zaten şüphemiz yok. Yine de oyunun kendisine yapılan yatırımın karşılığını verecek seviyede içerik sunacağını bilmek ayrı güzel.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum