Cyberpunk 2077'nin Seks Sahneleri Mo-Cap İle Hazırlanıyormuş

Bakalım derecelendirme notu ne olacak?

CD Projekt RED ekibi her sene olduğu gibi yine Varşova'da hayranlarıyla buluştu ve bu seneki toplantının da ana konusu elbette Cyberpunk 2077 idi. Bu buluşmada oyuna dair pek çok yeni bilgi paylaşılmış ve bu bilgiler arasında en dikkat çekici olanlardan biri de oyundaki seks sahneleriyle ilgili.

CDPR daha önce oyunun tamamen birinci şahıs perspektifinden oynanacağını belirtmişti. Durum böyle olunca da çoğu oyuncu oyundaki seks sahnelerinin es geçileceğini düşündü, çünkü bu tür sahneleri birinci şahıstan vermek kolay iş değil. Üstelik üçüncü şahıs perspektifinden gördüğümüz oyunlarda olduğu gibi ekran karartmaları, ani geçişler, açı değişiklikleri gibi numaraları yapmak da pek mümkün olmaz. CDPR, seks sahnelerinde de birinci şahısa devam edileceğini, çünkü oyunun o 'sarıcılığını' bozmak istemediklerini söylemiş.

Dahası, oyunda yer alacak seks sahnesi miktarının tüm oyuncuları tatmin edeceğini de söylemişler :) Elbette burada The Witcher 3'tekilere benzer sahnelerden bahsediyoruz.

Ancak açıklamanın en ilginç tarafı bu sahnelerin mo-cap yakalama tekniğiyle hazırlandığının söylenmesi olmuş. Yani oyunun gerçekçiliğini arttırmak için her yolu kullanıyorlar diyebiliriz. CD Projekt Red'in her anlamda yetişkinlere hitap edecek bir oyunla karşımıza çıkacağı konusunda artık kimsenin kuşkusu kalmamıştır herhalde.

Bazı oyuncuların akıllarındaki şüpheleri giderdikleri için de CDPR'a teşekkürler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum