Cyberpunk 2077'nin Devam Oyunu İçin Uzun Bir Süre Beklememiz Gerekecek

Bekleyelim bakalım...

Cyberpunk 2077 ilk kez duyurulduğunda takvimler 2012 yılını gösteriyordu. Uzun süren geliştirilme süreci, ertelemeler ile birleşince oyunun çıkış süreci bir hayli uzadı. Buna rağmen oyunun özellikle eski konsollarda ciddi sıkıntılar yaşattığı bir çıkış süreci yaşadık. CD Projekt, bu kez yoğurdu üfleyerek yemek istiyor gibi.

Henüz geçtiğimiz gün finansal verilerini bir video ile açıklayan geliştirici, dün akşam saatlerinde çok daha resmi bir mali toplantı gerçekleştirdi. Videoda CFO Piotr Nielubowicz'in değindiği noktalara bir kez daha değinen CEO Adam Kicinski, Project Orion isimli yeni oyunun henüz planlama aşamasında olduğunu ifade etti.

CEO'nun ifadelerine göre ekip şu anda Phantom Liberty DLC'si üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Bir süre daha bu proje üzerinde çalışacak CD Projekt geliştiricileri, bunun ardından Project Orion'un erken geliştirme sürecine başlayacak. Bu da oyunun en erken 2024 yılında geliştirilmeye başlanacağı anlamına geliyor.

Kicinski'nin ifadelerine göre geliştiriciler bir projeden, başka bir projeye geçiş yapacak. Yani ilk adımda Phantom Liberty üzerinde çalışan küçük grubun, yeni Cyberpunk oyunu üzerinde çalışmaya başlaması bekleniyor. Polaris kod adlı Witcher 4'ün çıkışının ardından ise geliştiricilerin büyük bir kısmı bu projeye kaydırılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum