Cyberpunk 2077'nin Game Pass'e Gelmesi İçin Daha Çok Erkenmiş

CD Projekt Red 'gelmeyecek' demiyor

Cyberpunk 2077'nin Microsoft'un Game Pass servisine katılabileceği fikri sıkça dillendirilmekteydi ve bu soru yatırımcı S&C etkinliği sırasında CDPR başkanı Adam Kicinski'ye yöneltildi. Kicinski iddiaları yalanlamak veya 'böyle bir şey yok' demek yerine daha farklı bir cevap verdi:

"Tüm iş fırsatlarını daima değerlendiririz ama bu tür bir abonelik modeli ürünlerin yaşan döngüsünün belirli anlarında iyi oluyor, bu kadar erken safhada değil. Witcher 3 de belli bir süre abonelik servislerinde kaldı ama her seferinde bunun faydasını ve maliyetini göz önüne almak, satışlarla kıyaslamak zorundayız. Yani bu verilere dayanarak verdiğimiz bir karar. Cyberpunk 2077 için henüz çok erken."

Bu ayın başlarında CDPR sözcüsü, "Cyberpunk 2077 için Game Pass planı yok" demişti ancak Kicinski'nin sözleri Cyberpunk 2077'nin belli bir süre sonra Game Pass servisine katılma ihtimalini oldukça yükseltiyor. Tabii ki bunun yakın zamanda gerçekleşmesini beklemek hayalcilik olur, özellikle de Steam indirimlerinde Cyberpunk 2077'nin çok satanlar listesine girdiğini düşünürsek daha belli bir süre bu şekilde devam etmek isteyeceklerdir.

Cyberpunk 2077, geçen sene çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum