Daisy Ridley'e Göre The Rise of Skywalker Çekimleri Harika Geçmiş

Ridley Hanım'ın keyfi yerinde

Star Wars hayanları, iyi ya da kötü bir şekilde The Rise of Skywalker filmini bekliyor. Skywalker Efsanesi'nin sonunu öğreneceğimiz filmle birlikte devasa bir dönemin sonu gelecek. Filmle birlikte Kylo Ren, Rey, Finn ve Poe gibi yeni karakterlerin akıbetini de görmüş olacağız. Disney'in Star Wars üçlemesinde Rey'i canlandıran Daisy Ridley, serinin dokuzuncu filminin çekimleri sırasında çok eğlendiğini belirtmiş. 

Daily Mail'e konuşan Ridley, "Hayatımda ilk kez böylesine kendimden emin bir şekilde film çektim. Çünkü elimden gelen her şeyi yaptığımı hissediyordum. Bu üçüncü film benim adıma en iyisiydi. Bu herkes için çok büyük bir film. Bütün duyguları canlandırdım, sinirli de oldum, bolca güldüm de. Zaten bu kadar güzel zaman geçirmemi sağlayan da bu farklılıklardı. Çünkü yapacak çok fazla şeyim vardı, hem fiziksel hem de duygusal olarak. Ayrıca çok fazla insanla birlikte çalışma şansına eriştim." demiş.

Umarım işler Ridley Hanım'ın hayatında iyi gittiği kadar The Rise of Skywalker filminde de iyi gider de en azından koca seriye yakışan bir final izleyebiliriz.

1977 yılında sadece Star Wars adıyla başlayan (ANew Hope ismi sonradan belirlendi) macera 20 Aralık'ta son bulacak. Disney yeni dönem Star Wars için bambaşka şeyler hedefliyor ve Skywalker ismini muhtemelen beyaz perdede son duyuşumuz olacak. Umarım bundan sonra yapacakları Star Wars işlerinde daha titiz davranırlar, zira kötü işlenmiş bir KOTOR serisini kimse istemez. 

YORUMLAR
Akcan
14 Kasım 2019 17:16

Son alınan duyumlar öyle demiyor ama canım , seni ilk kayırdıkları senaryoyu izleyicler beğenmeyince(%35 de kalmış) üstüne yeniden çekimler gelerek filmin sonu değişmiş.Mandalorian süper başladı ama bu film büyük patlayacak gibi duruyor ya hayırlısı.

Parolamı Unuttum