Daredevil'in Kingpin'i Spider-Man 3'te Yer Almak İstiyor

Vincent D'Onofrio rolü bırakmamaya niyetli

Sosyal medyanın eğlence sektörü üzerinde ciddi bir etkisi var. Hal böyle olunca dizi ve film yapımcıları bu mecralardan gelen eleştirileri dikkate alıyor. Ayrıca yeni projelerde yer almak isteyen oyuncular da bu sayede kamuoyu yoklaması yapabiliyor. Daredevil dizisinde Kingpin karakterini canlandıran Vincent D'Onofrio da yeni bir rol için ilk fitili ateşledi. Başarılı aktör Spider-Man 3 filminde eski karakterini canlandırmak istiyor.

Aslında her şey Vincent'in 8 Ekim günü "Spider-Man 3'e hangi karakter eklemek isterdiniz?" sorusuna "Ben henüz çocukken..." yanıtını atmasıyla başladı. Sonrasında çığ gibi büyüyen etkileşim dalgasına çeşitli haber siteleri de dahil oldu ve "Kingpin Spider-Man 3'te olmak istiyor!" haberleri büyük yankı uyandırdı. Son olarak konuyla ilgili Wilson Fisk'ten alıntı bir cevap yazan D'Onofrio, "Bu şehir bir tırtıl değil. Kendisine bir koza örüp kelebek olarak uyanmayacak. Bir şehir parçalanmalı ve çökmelidir. Yeniden doğmadan önce ölmesi gerekiyor." tweetini atarak hayranları iyice heyecanlandırdı.

Vincent Bey'in Kingpin rolü dizide gerçekten harikaydı. Ancak Marvel Sinematik Evreni için biraz fazla karanlık gibi gözüküyor. Daha yumuşatılmış bir arka plan hikayesinin ardından MCU bünyesinde Kingpin görmemiz oldukça olası ama şu an için böyle bir arayış içinde olduklarını sanmıyorum. Yine de yakın gelecekte birisi Kingpin'i canlandıracaksa benim oyum Vincent D'Onofrio'ya.

YORUMLAR
aresblade
13 Ekim 2020 09:37

Kesinlikle hak eder. Oyunculuğu çok iyiydi ve tam Kingpin hissini almıştım ondan.

Parolamı Unuttum