Spider-Man 3'te Doctor Strange De Yer Alacak

Hem mentor hem de paralel kapı açıcı

Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü Spider-Man filmiyle ilgili her gelen haber beklentileri biraz daha yükseltiyor. Marvel ve Sony ortaklığında gelecek olan üçüncü filmde Jamie Foxx'un canlandıracağı Electro karakterini göreceğimiz kesinleşti. Şimdi The Hollywood Reporter'ın son haberine göre filmde Benedict Cumberbatch'ın canlandırdığı Doctor Strange karakteri de gözükecekmiş. Bu olay iki farklı pencereden incelenebilir.

Daha önce ikinci solo Doctor Strange filminin Sam Raimi tarafından yönetileceği açıklanınca hayranlar Tobey Maguire'ın canlandırdığı Spider-Man'in de paralel evrenlerle birlikte MCU'ya bağlanabileceğini tartışmaya başlamıştı. The Amazing Spider-Man 2'den Electro'nun gelişi de Spidey'nin Andrew Garfield versiyonunun da evrene dahil olup bir Spider-Verse oluşabilmesi için tüm kapılarn açıldığını gösteriyordu. Bir de üstüne MCU'da paralel evrenler konusunda doktora yapmış bir Dr. Strange filme dahil olunca yeni Spidey filmi için beklentiler iyice yükseldi.

İşin bir diğer kısmı da MCU'nun Tom Holland'ın canlandırdığı genç Peter Parker'a çizdiği yol ile ilgili. İlk solo filminde Tony Stark ikinci filmde ise Nick Fury tarafından eğitilen Peter'ın üçüncü filmindeki mentoru Dr. Strange olacak gibi gözüküyor. Zaten tüm bu paralel evrenlerle birlikte oldukça kafası karışacak olan Parker'a daha iyi bir mentor düşünülemezdi. Şu an için 17 Aralık 2021 vizyon tarihine sahip olan filmi büyük bir merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum