Dark Souls Remastered'ın Çıkış Fragmanı Yenilenmiş Grafikleriyle Harika Görünüyor

Gözlere şenlik

FromSoftware, Dark Souls Remastered'ın çıkış fragmanını yayınladı ve bu fragman daha önce izlediğimiz Dark Souls fragmanlarından oldukça farklı. Fragman boyunca hem oyunun yenilenmiş grafiklerine şahit oluyor, hem de oyunda mevcut olan çeşitli mekanları bol aksiyonlu bir video eşliğinde görüyoruz. Fragmanın kurgusu son derece güzel olmuş.

Daha önceki Dark Souls fragmanlarından farklı dedim, çünkü açıkçası bu yenilenmiş versiyonunun çıkış fragmanının ilk Dark Souls'un çıkış fragmanına son derece benzer olacağını düşünüyordum. Hani daha rahat karşılaştırma yapmamız için aynı fragmanın yeni grafikli halini hazırlarlar sanmıştım. Ama bu sefer işin içine oyunda karşılaştığımız bir sürü boss'u da eklemişler ve fragman yapı itibariyle harika görünüyor (gelen yorumlardan anladığım kadarıyla fragmanı beğenen tek kişi ben olabilirim ama grafikleri güncel oyunlarla veya Dark Souls 3 grafikleriyle kıyaslamıyorum elbette).

> Dark Souls Remastered'da Blighttown'ı 60 FPS Gezeceğimiz Kesinleşti

Elbette bu devirde henüz Dark Souls oynamamış veya oyunda neyle karşılaşacağını bilmeyen insan sayısı azdır, belki bunu düşünerek fragmanı bir boss potporisi gibi düşünmüşler. Priscilla'dan tutun Artorias'a kadar bir çok boss görünüyor ve videoya gayet anlaşılır bir de hikaye anlatıcısı eşlik ediyor. Yine de oyunu ilk kez oynayacak biri olsam boss'ların da sürpriz olmasını isterdim, yarısını videoda görmek sürpriz özelliğini biraz azaltan bir detay.

25 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyunda Artorias of the Abyss DLC'si de mevcut olacak. Steam üzerinden oyunun Prepare to Die Edition versiyonuna sahip olanlar da oyunu %50 indirimli olarak satın alabilecekler. Fragman yakıyor olsa da hala daha aynı oyuna bir kez daha bu kadar para vermenin pek mantıklı olmadığını düşünmeye devam ediyorum.

Oyunun Nintendo Switch versiyonu ise yaz aylarında çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum