Darkest Dungeon Oynamak Bu Hafta Sonu Bedava

Karanlıkla tanışma vakti

2016 yılının ilk ayında çıkan Darkest Dungeon'ı incelerken yazıya şu cümlelerle başlamıştım: "Zalim olmaktan en son bu kadar keyif aldığım oyun Dungeon Keeper’dı. Evet o ünlü Dungeon Keeper, neredeyse yirmi yıl öncesinin oyunu. Kötü olduğumuz ve bundan en ufak bir rahatsızlık bile hissetmediğimiz bir oyun. Darkest Dungeon da böyle işte. Yine zalim hissediyoruz, ama bunun sebebi birilerine doğrudan zarar vermek, kötülük yapmak değil; umursamamak. Adamlarımızın başına ne gelirse gelsin, isterlerse kafayı yesinler, delirsinler, çıldırsınlar, ağlasınlar, bana ne diyebilmeniz lazım. Umursarsanız, kaybedersiniz."

"Darkest Dungeon içinizdeki karanlığı grubunuza yansıtıp, geberip giden adamlarınızın arkasından hunharca gülmenize neden olduğu an siz de ‘olmuşsunuz’ demektir. Bu duyguyu yaşamanızı tavsiye ederim." diyerek 9 verdiğim oyun hakkındaki düşüncelerim üzerinden geçen bu kadar zamanda hiç değişmedi. Darkest Dungeon hala daha türünün en iyi örneklerinden biri ve ilk defa bir ücretsiz hafta sonu etkinliği düzenliyor ki herkes o duyguyu yaşayabilsin!

Darkest Dungeon'a dün ücretsiz bir DLC gelmişti Th Butcher's Circus isminde. Oyuna PvP ekleyen bu güncelleme de dahil olmak üzere tüm oyunu ücretsiz biçimde oynayabilir, sonra da dayanamayarak satın alabilirsiniz. Zaten fiyatı da 39 liradan 9,75'e düşmüş. Bu kalitede, bu kadar zengin içerik sunan bir oyunu zaten bu fiyattan kaçırmamak lazım ama siz bilirsiniz tabii.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum