Dauntless, İlk Büyük Güncellemesine Kavuşuyor

Yeni modlar, içerikler ve daha fazlası

Pheonix Labs'in canavar yakalama oyunu Dauntless, ilk büyük güncellemesine kavuşuyor. Yeni güncelleme ile "Trials" adı verilen yeni bir moda kavuşacak oyun, bu mod içerisinde avcıların karşısına çok daha güçlü ve mutasyona uğramış Behemoth'lar çıkaracak.

İki farklı zorluk seviyesi ile birlikte gelen bu yeni mod, oyuncuları daha fazla ödüllendirecek. Trials modunu normal zorlukta bitiren oyuncular Steel Marks kazanacak. Bu para birimini silah modları ve özel saldırılar satın almak için kullanabileceksiniz. Modu Dauntless seviyesinde bitirmeniz halinde ise özel kozmetikler alabileceğiniz Gilded Marks ile ödüllendirileceksiniz.

Ramsgate'e döndüğünüzde kazandığınız bu paraları Lady Luck isimli karakterin marketinde harcayabileceksiniz. Bu market aynı zamanda haftanın en iyi avcılarını gösteren Wall of Champions isimli tabloyu da barındıracak.


High Skies isimli yeni sezon ile birlikte çıkış yapacak Fortune and Glory güncellemesi, pek çok içeriği de beraberinde getirecek. Yeni Hunt Pass'ler ile bol bol kozmetik sizleri bekliyor olacak.

Fortune and Glory güncellemesi ve High Skies sezonu 16 Temmuz'da devreye girecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum