Dauntless'ın Yaratıcısı Phoenix Labs İşten Çıkartma Yapacağını Açıkladı

"Son çare" buymuş.

Dauntless, PC kullanıcılarının bir süre boyunca erişemediği Monster Hunter boşluğunu doldurmayı başarmıştı. Fakat Monster Hunter: World'ün PC portunun ardından yıllar boyu kan kaybetmeyi sürdürdü. Dauntless'ın yaratıcısı Phoenix Labs de, işten çıkartmalara başladığını açıkladı.

Stüdyonun resmi LinkedIn hesabından yapılan açıklamaya göre işçi gücünde "çok ciddi" bir azalmaya gidilecek. Phoenix Labs, şu anda geliştirmekte olduğu projelerin tamamını da iptal etmiş durumda. Açıklamada bu kararın, Phoenix Labs'in ayakta kalması için "son çare" olduğu belirtilmiş.

Tam açıklama şu şekilde:

"Sınıfının en iyisi servis oyunlarımız Dauntless ve Fae Farm'a odaklanmak ve oyuncularımıza hizmet etmek için Phoenix Labs yeniden yapılanıyor. 

Sınıfının en iyisi canlı hizmet başlıklarımız Dauntless ve Fae Farm'a odaklanmak ve topluluklarına hizmet etmek için Phoenix Labs'ı yeniden düzenliyoruz. Bu ne yazık ki stüdyodaki diğer tüm projelerin durdurulacağı anlamına geliyor. Bu projelerde çalışan meslektaşlarımız aramızdan ayrılacak. Durumdan etkilenen herkese bildirim gönderilmeye başlandı."

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum