David Benioff ve D.B. Weiss'in Star Wars Üçlemesi İptal Edildi

Rian Johnson tedirgin midir?

Disney, yeni dönem Star Wars için oldukça değişik kararlar alarak hayranların kafasında ciddi soru işaretleri oluşturmuştu. Star Wars tarihinin en büyük eleştirilere sahne olan filmlerinden The Last Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson ile bir üçleme için anlaşan Disney, bu projenin başına da Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'ı getirmişti. Ancak daha yeni üçlemeyle ilgili hiçbir şey başlamadan DnD ikilisiyle yollar ayrıldı.

Deadline'ın özel haberine göre ikili Netflix ile yaptıkları devasa anlaşmanın ardından Disney'e "Star Wars için duyduğumuz tutklu sınır tanımıyor ancak ne yazık ki takvimimiz dolu." mesajını iletti. Disney de ikili yerine yeni isimleri aramak için çalışmalara başladı. 


"Star Wars'ı seviyoruz, George Lucas onu inşa ettiği zaman o bizi de inşaa etti. Star Wars hakkında şu anki takımla konuşmaya başladığımız zaman bir ömürlük heyecanı yaşadık ve biz her zaman bu maceranın, bu her şeyi değiştiren yolculuğun minnettarı olarak kalacağız." diyen D&D ikilisi 2022 yılında başlayacak olan yeni üçlemenin bir parçası olamayacaklarını belirttiler. 

Geçtiğimiz Ağustos ayında Netflix ile 200 milyon dolarlık bir anlaşma yapan bu ikili her ne kadar Star Wars'ı çok sevdiklerini belirtseler de işin "duygusal" olduğu ortada. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy de şu an için bu ikiliyle çalışamayacaklarını ve ilerleyen dönemlerde takvimlerinin boşalması durumunda yeniden bir araya gelmek isteyeceklerini belirtti. Şimdi ufukta The Rise of Skywalker filmi var. Ardından 2022 yılına kadar yeni Star Wars filmleri için neler görüp, duyacağız büyük bir muamma konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum