David Leitch'e Göre Yeni Deadpool Filmi 18+ Olmak Zorunda Değil

David abi sen neler diyorsun?!

Disney/Fox anlaşması öncesinde Fox'un elinde bulundurduğu Marvel karakterleri genel anlamda pek başarılı olmamıştı. Logan filmi benim gözümde en başarılı Marvel filmi olarak yer alsa da, genel anlamda izlediğimiz X-Men filmleri kötüydü, Fantastik Dörtlü kısmına girmek bile istemiyorum. Fox'u kurtaran belki de en büyük "kahraman" Deadpool olmuştu.

Deadpool'un iki filminin de hem gişede hem eleştirilerde oldukça başarılı olmasının temel sebebi, Fox'un karakteri çizgi romanlarda olduğu haliyle karşımıza çıkarmasıydı. Burada aktör Ryan Reynolds'un muhteşem başarısını da göz ardı etmemek lazım. İzlediğimiz iki Deadpool filminin ardından, Disney anlaşması hayata geçirildi ve Deadpool'un geleceği biraz muallakta kaldı. Görünüşe göre Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch, yeni bir Deadpool filmi için "büyük fedakarlıklar" yapmaya hazır!


Yeni bir Deadpool filmiyle ilgili Yahoo Movies'e konuşan David Leitch, "Deadpool karşımıza 18+ olarak çıktı ancak bu durum Marvel Sinematik Evreni için geçerli olmak zorunda değil. Deadpool da illa ki 18+ olacak diye bir durum yok, ayrıca Disney de sadece PG-13 filmleri yapmak zorunda değil. Bence hepimiz bir orta noktada buluşacağız." şeklinde konuşarak şu an için durumun biraz kaotik olduğunu belirtti. 

18+ olarak vizyona girmeyen bir Deadpool filminin ne kadar ilgi çekeceği büyük bir muamma konusu. Deadpool'un olası bir "Disneyleşmesi" tepkiye yol açabilir. Disney bu durumu da göz önüne aldığında belki de Deadpool'u MCU'nun içine sokmadan tıpkı Fox da olduğu gibi ayrı bir film olarak sürdürebilir.

Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige de geçtiğimiz haftalarda "Disney'in Deadpool ile ne yapmak istediğine dair halen çok fazla bilinmeyen şey var. Deadpool'u Marvel dünyasına sokmak zor olacak ancak benim kulağıma gelen şeyler şu an için oldukça olumlu şeyler. Bana göre Disney, Deadpool'a yeni bir yöntem arayışı içerisinde." diyerek önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak Deadpool işlerinde Disney'in farklı bir yol izleyeceğini belirtmişti. 

Şu an için Disney/Fox anlaşmasının ardından duyurulan ilk eski Fox ürünü MCU filmi Fantastik Dörtlü oldu. F4 için de henüz bir tarih veya kadro açıklaması yapılmış değil. İşin X-Men tarafı ise hiç dokunulmamış bir şekilde duruyor. Muhtemelen Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasının ardından hem X-Men hem de Deadpool için bir şeyler duymaya/görmeye başlarız. O zamana kadar Deadpool hayranları biraz sabırlı olmak zorunda. 
 

YORUMLAR
ocelot1789
6 Ağustos 2019 20:27

18 yaş üstü kısımları sadece gereksiz cıvık dozda yapılan olaylar. Bazı 18 + sahneler cringe seviyesi bile olabiliyordu. Endgame 13 yaş üstü olarak da şiddet ve küfür içerebilmişti.

Parolamı Unuttum