David Leitch'in Deadpool 3 İçin Çılgın Fikirleri Var

Disney de izin verirse neden olmasın?

Fox tarafından uzun yıllar boyunca çekilen Marvel filmleri çoğu zaman hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Yine de Fox'un X-Men tarafında yaptığı olumlu işleri göz ardı etmemek gerekiyor. 2000 yılında vizyona giren X-Men ve 3 yıl sonra 2003 yılında gelen X2 filmleri oldukça başarılıydı. Evrene 2016 yılında dahil edilen Deadpool filmiyle birlikte de Fox güzel işlerine devam etti.

2017 yılında vizyona giren Logan filmiyle Fox bana göre en başarılı süper kahraman filmine imza attı. 2018 yılında vizyona giren Deadpool 2 ve bu yıl izlediğimiz X-Men: Dark Phoenix ile birlikte Fox'un bu serüveni sona erdi, çünkü artık bu karakterlerin hakları Disney'e geçti. Disney anlaşmasının ardından X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün Marvel Sinematik Evreni'ne geçmesi kesin gibi gözüküyor. Ancak Deadpool'un geleceği halen belli değil. İkinci filmin yönetmeni David Leitch'in olası bir üçüncü film için çılgın fikirleri var. 


Son filmi Hobbs & Shaw'un tanıtımı sırasında ComicBook'a konuşan Leitch, "Herkesin dünyasında, herkes bunu yapmak istiyor. Eğer ben bir Deadpool 3 filmini yapmak için çağrılırsam cevabım 'kesinlikle evet!' olacaktır. Fakat bence bu yola girmeden önce Disney ve Fox arasında yapılması gereken çok fazla şey var. Ayrıca Endgame sonrası tüm Marvel dünyasının nereye gideceğini kestirmemiz gerekiyor. Ortam biraz daha sakinleştiği zaman umalım ki Deadpool yaşasın. Bu biraz ironik oldu değil mi? Deadpool 3 hakkında çok fazla çılgın fikre sahibim fakat şimdilik onları kendime saklıyorum. Eğer birgün bana gelirlerse ve ben de kendimi onlara açmaya hazırsam, o zaman bütün çılgın fikirlerimi paylaşırım." diyerek Disney'e olası bir Deadpool filmi için sinyali gönderdi. 

David Leitch'in olası bir Deadpool 3 için yaptığı açıklamalar heyecan yaratsa da kendisinin de dediği gibi Avengers: Endgame sonrası Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğini kestirmek oldukça güç gözüküyor. Bu evrene Fantastik Dörtlü ve X-Men'in kısa süre içerisinde girmesi gerekiyor. Belki Deadpool da kendisine X-Men'in arasında bir yer bulabilir. Ancak böyle bir Deadpool filmi hayranları ne kadar tatmin eder, orası büyük merak konusu. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum