Dead by Daylight'ın Yeni Fragmanında Tanıdık Bir "Yüz" Var

Hem de çok tanıdık bir mekanda

Dead by Daylight’ın yeni fragmanında, “slasher” filmlerin efsanelerinden olan Ghostface ya da bildiğimiz adıyla “Çığlık” boy gösteriyor. Henüz karakterin özellikleri ve yapabilecekleri belli olmasa da fragmanın içerisinde karakterin ikonik bıçağını görme fırsatımız oluyor. İddialara göre Dead by Daylight yapımcıları, Ghostface'e filmdeki karakterini koruyabileceği özellikler de ekleyecek.

Aslında oyunun hayranları bir süredir Ghostface’in Dead by Daylight’a geleceğini biliyordu. Yapımcı Behaviour Interactive’den gelen sızıntılar yeni karakterin Çığlık olacağına işaret ediyordu. Fragman da malumun ilanı oldu anlayacağınız üzere.


Fragmanın sonundaki bilgilere göre Ghostface’in tüm detayları 31 Mayıs saat 22:00’da şuradan ulaşabileceğiniz Twitch kanalında açıklanacak.

Sızdırılan bilgilere göre Ghostface, gizlilik odaklı bir karakter olacak. Shrouded Hunt adı verilen özelliği sayesinde terror radius’a sahip olmayacak karakter, özel bir “stalk” yeteneğine de sahip olacak. Tabi bu bilgilerin doğruluğunu ancak yarın gece düzenlenecek yayında öğrenebileceğiz.

Bununla birlikte Dead by Daylight’ın 14 Haziran’da 3. yılını dolduracağını da hatırlatalım. Yani Ghostface ve pek çok diğer içerik, bu tarihten sonra oyuna eklenebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum