THQ Nordic, Dead Island 2'nin Hayatta Olduğunu Teyit Etti!

Bir umuttur yaşamak...

Bundan tam 5 sene önce 2014 yılında açıklanan Dead Island 2'nin iptal edilmediği ortaya çıktı. Spec Ops: The Line'ın yapımcısı Yager'in ellerine emanet edilen oyun, yıllar süren aksilikler yüzünden unutulmaya yüz tutmuştu.

İlk sorununu 2015 yılında yaşayan Dead Island 2, Deep Silver'ın Yager ile yollarını ayırmasının ardından sahipsiz kalmıştı. Daha sonra Sumo Digital'e geçiş yapan oyunun, Deep Silver'ın THQ Nordic tarafından satın alınmasının ardından tarihin tozlu sayfalarına karıştığı düşünülüyordu.

Fakat işler düşündüğümüz gibi değilmiş zira Dead Island 2'nin yapımcılığını üstlenecek olan THQ Nordic, yaptığı sunumun içerisinde oyunun logosunu kullandı. Bununla birlikte THQ Nordic CEO'su Lars Wingefors da oyunun yapım aşamasında olduğunu doğruladı.


"Dead Island 2'nin üzerinde çalışıyoruz. Takipte kalın." ifadelerini kullanan yönetici, oyun hakkında başka bir detay vermedi. Öte yandan yapılan toplantıda THQ Nordic'in gelecek planlarından bahseden Wingefors, firmanın elinde 48 tanesi henüz açıklanmamış olan toplam 80 proje olduğunu da belirtti.

Oyun ilk kez tanıtıldığında yakın dövüş ve RPG elementlerini birleştirecek "yenilikçi" bir oyun olacağının altı çizilmişti. Unreal Engine 4'ü kullanacak oyun bu kez San Fransicco ve Venice Beach gibi bölgelerde geçecekti.

Bakalım E3 2019'da oyun ile ilgili bir şeyler görme fırsatımız olacak mı?

YORUMLAR
Aztek
24 Mayıs 2019 21:13

New Vegas çıkınca Fallout 3 nasıl gözümüze çük gibi göründüyse Dying Light çıkınca Dead Island da öyle görünmüştü. Hatta zaten sırf ''biz bunu nasıl aşacaz'' diye iptal edildi dedikoduları çıkmıştı. Uzun lafın kısası, ben hala bir DL kalitesinde zombi atmosferi sunabileceklerine inanmıyorum.

Aztek
Aztek
24 Mayıs 2019 21:16

Hele hele Chris Avellone imzalı DL2'nin yanında gene çok kötü duracak çıkarsa :DNot: Geri gelen 250 karakterden fazla postu düzeltememe sorunu yüzünden yanıt olarak yazıyorum. Şunu düzeltmiştiniz bi tekrar düzeltemediniz yau.


Kaan
24 Mayıs 2019 16:24

Bu E3'de THQ, Focus Home, BigBen gibi avrupalı DoubleA oyun dağıtımcıları şov yapabilir. THQ 48'i henüz duyurulmamış 80 oyununun fragmanlarını veya gameplay videolarını gösterebilir. Focus Home kendi resmi twitter hesabından duyurduğu ama hiç bilgi vermediği 12 yeni oyununu gösterebilir. BigBen oyun haklarının bir kısmını aldığı World of Darkness'ın daha önce duyurduğu Vampire the masquerade ve Werewolf the apocalypse'in fragmanlarını/gameplay videolarını gösterebilir. Merakla bekliyorum.

Parolamı Unuttum