Dead Island 2 Yaşıyor!

İnanmayacaksınız ama Şubat ayında çıkış yapacak...

9 yıl... Dead Island 2'nin tanıtılmasının üzerinden tam 9 yıl geçti. Yıllar içerisinde pek çok zombi temalı oyun oynadık; bir konsol jenerasyonu değiştirdik ve DLSS, ray-tracing gibi sistemler ile tanıştık. Bu 9 yılın büyük bir kısmını toprak altında geçiren Dead Island 2, sonunda çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yani en azından sızıntılar ona işaret ediyor...

Sızıntı aslında oyunun PS4 versiyonunun Amazon üzerinde listelenmesi ile ortaya çıktı. Hala aktif olan bu sayfaya şuradaki linkten erişebilirsiniz. Sayfanın tartışmaların odağında olduğunu söyleyelim. Çünkü kimilerine göre bu listeleme, başka bir oyun için yer tutucu görevi görüyor. Amazon'un bu tarz uygulamaları sık sık yaptığını görüyoruz.

Yine de sayfanın ortaya çıkış tarihinin, Embracer Group'un açıkladığı çıkış tarihi ile paralellik gösterdiğini söylemekte fayda var.

Maalesef bu sayfanın gerçek olduğuna dair spesifik detaylar bulmak güç. Çünkü Amazon'daki bu listelemede zaten oyun hakkında bildiğimiz detaylar paylaşılmış. Örneğin oyunun Los Angeles'ta geçtiği ve şehrin ikonik bölgelerinde zombi avına çıkabileceğimiz belirtilmiş. Dövüş sisteminin yakın dövüş odaklı ve farklı silahlarla bezenmiş olduğunun da altı çizilmiş.

Şimdilik oyunun yapım ekibinden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Bakalım gerçekten Dead Island 2'yi Şubat ayında görebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum