Dead Space De God of War Gibi Tek Çekim Tekniğini Kullanacak

Baştan sona sinematik deneyim

Dead Space Remake'in EA Play etkinliğinde duyurulmasının ardından yavaş yavaş oyunun bu yeni haline dair de çeşitli detaylar paylaşılmaya başlandı. Öğrendiğimiz en ilgi çekici bilgi ise tüm oyunun aynı God of War'da olduğu gibi tek çekim tekniğiyle, yani kamera kesintisi olmadan sunulacağı.

Oyunun kreatif direktörü Roman Campos-Oriola, bu bir remake olsa da her şeyin Frostbite motoru kullanılarak tamamen baştan yaratıldığını söylüyor. "Frostbite kullanarak baştan yaratıyoruz, yepyeni görseller, yeni karakter modelleri, yeni ortamlar - bunların tümünü orijinal tasarımlara dayandırsak da hepsi de yeni materyaller. Yeni parçalar da var, dekorlar da, çarpışma modelleri de. Her şeyi sıfırdan yapıyoruz ama aynı hikayeyi ve aynı yapıyı koruyoruz"

PS5 ve Xbox Series'teki SSD'lerin hızlı yükleme süreleriyle deneyimi oldukça geliştireceğini söyleyen Campos-Oriola, amaçlarının tamamen kesintisiz bir deneyim sunmak olduğunu eklemiş. "Başlangıç ekranından son jeneriğe kadar, tek bir kesinti bile olmadan, tek çekim tekniğiyle hazırlanmış bir oyun olacak." diyor.

Yeni Dead Space'in henüz çıkış tarihi belli değil ama PC ve yeni nesil konsollara çıkacak.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
7 Ağustos 2021 04:52

Ohoo, desenize daha çok bekleriz.

Parolamı Unuttum