Advertisement

Deadpool 2'nin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Merakla beklediğimiz Fox filmlerinin çıkış tarihleri açıklandı. Deadpool 2'ye daha çok var...

 20th Century Fox'tan gelen son açıklamalarla birlikte Deadpool 2'nin ne zaman çıkacağını artık biliyoruz! Çenesi düşük kahramanımızın devam filmi 1 Haziran 2018'de çıkacak. 

Tabii çıkış tarihi açıklanan tek film Deadpool 2 değil. Bunun yanı sıra yeni X-Men filmi, New Mutants, The Predator, Maze Runner: The Death Cure, Murder on the Orient Express ve Red Sparrow filmlerini çıkış tarihleri de netlik kazandı;

  • X-Men: Dark Phoenix - 2 Kasım 2018
  • New Mutants - 13 Nisan 2018
  • The Predator - 3 Ağustos 2018
  • Maze Runner: The Death Cure - 9 Şubat 2018
  • Red Sparrow - 2 Mart 2018
  • Murder on the Orient Express - 10 Kasım 2017

Bu tarihlere ek olarak heyecanla beklediğim Kingsman: The Golden Circle'ın vizyon tarihi de öne çekildi ve 22 Eylük 2017 olarak açıklandı.

Red Sparrow'un kadrosunda Jennifer Lawrence gibi son yılların ağır topu bulunuyor ve filmin şimdiden büyük gişe yapması bekleniyor.

Murder on the Orient Express'in yeniden çekiminde ise Kenneth Branagh (aynı zamanda yönetmeni), Daisy Ridley, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Lucy Boynton gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor. 

> Spider-Man'den Deadpool 2'ye - Marvel'ın Sinema Planlaması

Shane Black'in elden geçirdiği The Predator'ün çıkış tarihi de ertelendi. Film normalde 9 Şubat 2018'de çıkacaktı. Maze Runner bu boşalan tarihi kaptı. 

Fox, aynı zamanda James Cameron'ın Avatar serisi için çekilecek olan dört filmin yeni vizyon tarihlerini de açıkladı. Tabii ki bu tarihlerin hepsinin ABD için açıklandığını ve Türkiye vizyon tarihleri ile değişkenlik gösterebileceklerini hatırlatmak isterim. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum