Death Stranding Konusunda Mads Mikkelsen’in Kafası Da En Az Bizler Kadar Karışmış

Haftalık Death Stranding seansımıza hoş geldiniz...

Death Stranding ile ilgili bu hafta ne yazsak acaba diye düşünürken, sağ olsun Mads Mikkelsen imdadımıza yetişti sevgili Oyungezerler:) Polygon ile gerçekleştirdiği röportaj esnasında kendisine yeni filmleri haricinde Death Stranding ile ilgili sorular da yöneltilmiş.

Mikkelsen, ilk kez bir araya geldiklerinde Kojima'nın tam olarak neden bahsettiğini anlayamadığını (bahsedilen şey Death Stranding bu arada :)), görüşme sonrasında etrafındakilere sorup Kojima hakkında fikir edinmeye çalıştığını ve sorduğu kişilerin "Kojima oyun dünyasının tanrısıdır!" dediklerini aktarmış. Sonrasında da doğal olarak rolü kabul etmiş.

Mikkelsen, Kojima'nın bir dahi olduğu kanaatinde. Kojima'nın yaptığı işin daha önce gördüğü hiçbir şeye benzemediğini ifade ediyor. Özellikle şu an yapmakta oldukları çalışma, yani Death Stranding için düşünceleri bu yöndeymiş.

"Her ne yapıyorsa daha önce böylesini görmedim. Özellikle de bu oyun için, yaptığımız şey için konuşursam, buna benzer hiçbir şey görmedim. Hâlâ daha bana ne yapmaya çalıştığımızı anlatmaya çalışıyor ve orada bir sersem gibi durup 'Ne? Bir daha söylesene?' diyorum. Dünyası o kadar ayrıntılı ki. Bittiği zaman anlam kazanacak ama oyun hakkında konuştuğunda idrak etmesi cidden çok zor"

Death Stranding çalışmalarına devam edip etmedikleri de sorulmuş ve Mikkelsen çalışmalara devam edildiğini, halen ufak tefek şeyler yapmakta olduklarını ama geriye çok fazla bir şey kalmadığını düşündüğünü söylemiş. Çıkış tarihi ile ilgili olarak bir yorum yapamayacağını da eklemiş sözlerine.

Özetle, halen önümüzdeki bir çıkış tarihi yok. Ama Mikkelsen'e göre çok az bir iş kalmış durumda. O "çok az" denilen kısım ne kadarlık bir sürede tamamlanacak ve Death Stranding ile ne zaman buluşacağız bakalım. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum