Advertisement

Death Stranding, PC Game Pass’e Mi Geliyor?

Twitter hesabından yapılan paylaşım merak ettirdi

Game Pass, oyun severler için yeni bir sürpriz hazırlıyor olabilir. En azından resmi PC Game Pass Twitter hesabının profil resmindeki değişiklik bunu düşündürtüyor.

PC Game Pass Twitter hesabının profil fotoğrafı bir manzara görüntüsüyle değiştirildi. Sonrasında da “Bazen sadece iyi bir manzara resmi hoşumuza gider” şeklinde bir paylaşım yapıldı. Tabii bu da dikkatleri iyiden iyiye o profil fotoğrafına çekti. Bazı dikkatli gözler de bu manzara fotoğrafının Death Stranding ile benzer olduğuna işaret eden paylaşımlar yapmaya başladılar. Ve buradan varılan sonuç da Death Stranding’in Game Pass’e gelebileceği yönündeydi.

Bildiğiniz gibi Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra yaptığı ilk oyun olan Death Stranding, PlayStation’a özel olarak çıkmış; daha sonra da 505 Games tarafından PC’ye getirilmişti. Ama henüz Xbox versiyonu bulunmuyor.

Geçtiğimiz aylarda Kojima’nın yeni bir proje için Xbox ile iş birliğine gittiğini öğrenmiştik. Henüz bu proje hakkında da bir şeyler öğrenebilmiş değiliz. Fakat bu durum da yakında değişebilir; Kojima, Gamescom için bir video editlediğine dair paylaşımda bulundu malum, yani orada bir şeyler göreceğiz kendisinden.

Game Pass'in paylaşımı Kojima'nın Xbox ile ortaklaşa yürütmekte olduğu yeni projesiyle ilgili bir habere mi, yoksa ilk tahmin edildiği gibi Death Stranding’in Game Pass’e gelişine mi işaret ediyor, artık bunu önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum