Delta Force'un Konsol Versiyonu 2025'in İlk Çeyreğinde Çıkacak

Senaryo modu da aynı dönemde gelecek

Son aylarda bir Delta Force rüzgarı esiyor dersek herhalde yanlış olmaz. Oyunun alpha testlerine katılan birçok oyuncu, gördüklerinden gayet memnun. "Battlefield 2042'nin olması gereken bu işte" şeklinde yorumlara denk gelebilirsiniz. Dolayısıyla, merakla beklenen oyunlar arasında yer aldığını söylemek mümkün.

Oyunun erken erişim versiyonunun yılın son çeyreğinde gelmesi bekleniyor. Geliştiriciler tarafından paylaşılan son bilgilere göre konsol ve mobil versiyonu için de 2025'in ilk çeyreği hedeflenmekte. Aynı dönemde PC versiyonuna kontrolcü desteği de eklenecekmiş.

Geliştiricilerin oyuna dair akıllara gelebilecek konuları ele aldıkları soru-cevap etkinliğini de şöyle paylaşmış olalım:

Ekim ayında Steam Next Fest'te yerini alıp daha çok oyuncuya ulaşmayı hedeflediği de belirtiliyor bu videoda. Alpha testlerinde yapay zeka tarafından kullanılan karakterler de bulunuyordu. Bunun testleri daha sağlıklı bir şekilde yönetilebilmesi için yapıldığını, tam sürümde bu AI karakterlerin çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunun da halen değerlendirilmekte olduğu söyleniyor. Killcam özelliğiyse bu yıl içerisinde oyuna eklenecekmiş. Oyunun hikaye modu da 2025'in ilk çeyreğinde gelecekmiş bir aksilik olmazsa. Videonun son bölümünde oyunla alakasız sorulara da yer vermişler :)

Delta Force'un alpha testlerdeki performansı umut veriyor. Yıllar sonra bu türü seven oyuncuların beklentilerini karşılayacak bir oyun gelecek gibi. Bir aksilik olmazsa yılın son çeyreğinde kendisiyle buluşacağız. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum