Demon's Souls Remake, PS4'e De Gelecek Gibi Duruyor

Bir nesiller-arası oyun daha mı?

Sony, PlayStation 5 için ilk oyunları duyurduğunda aralarında Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Demon's Souls Remake, Ratchet & Clank: Rift Apart gibi son derece ilgi çekici isimler olduğunu görmüştük. Ancak geçtiğimiz ay içerisinde yapılan PlayStation sunumunda işler değişti, Sony Interactive Entertainment CEO'su ve Başkanı Jim Ryan Mayıs ayında üstüne basa basa "Ghost of Tsushima'dan sonra birinci parti oyunların PlayStation 4'e gelmesini beklemeyin" demesine ve jenerasyonlara inandığını söylemesine rağmen Sony'den geri adım geldi ve hem Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem de Horizon Forbidden West'in PlayStation 4'e de geleceği açıklandı.

"PS4 camiasının PS5'e farklı zamanlarda geçiş yapacağını biliyoruz, o yüzden bazı exclusive oyunlarımızın PS4 versiyonlarını mutlulukla duyuruyoruz" diyen Sony, Demon's Souls Remake'in ise PlayStation 5'in exclusive çıkış oyunlarından biri olacağını söylemiş, hatta fiyatını da 70$/80€ olarak belirlemişti.

Galiba işler bir kez daha değişmek üzere çünkü Macar MediaMarkt sitesi Demon's Souls'un PS4 versiyonunu listeledi. Bu listelemeye oyunun PS5 versiyonuyla benzerlik gösteren bir de PS4 kutu tasarımı eşlik ediyor.

MediaMarkt dünyaca ünlü bir perakende mağazası ve bunun basit bir hata olduğunu söyleyip geçemeyiz. Demon's Souls Remake, Ratchet & Clank: Rift Apart'ın aksine PS5'e özel donanım özelliklerini kullanan bir oyun değil, dolayısıyla PS4'e çıkması için önünde hiçbir engel de yok.

Bu savı güçlendiren bir diğer iddia ise PS4 için yayınlanan son 8.0 sistem güncellemesiyle birlikte Demon's Souls Remake'in müzik albümü verilerinin PSN'de PS4 için de ortaya çıktığının söylenmesi.

Zaten hatırlarsanız Demon's Souls Remake'in oynanış fragmanının sonunda oyunun PC için de çıkacağı yazılmış, sonrasındaysa 'hata yapmışız' diyerek video apar topar silinerek yenisi yüklenmişti. Yani tüm işaretler Demon's Souls Remake'i PS5 dışındaki platformlarda da görebileceğimizi gösteriyor, göreceğiz.

YORUMLAR
allalla
14 Ekim 2020 18:02

Sony, PS5 satışlarından ve PS5 oyunları için duyurduğu yeni fiyat politikasından pek ümitli değil anlaşılan. Konsol oyuncularından tokadını yese de kendine gelse artık!

İses
allalla
14 Ekim 2020 21:43

Dostum biz de o fiyatı verecek okadar salak var ki


Parolamı Unuttum