Demon's Souls Remake'te Yeni İçerik Olmayacak

6. Archstone yine işlevsiz

Destruction AllStars'ın Şubat 2021'e ertelenmesiyle birlikte PlayStation 5'in konsola özel tek bir çıkış oyunu kaldı, o da Demon's Souls Remake. Souls serisini başlatan bu harika oyunun Remake versiyonu, konsolun en çok beklenen oyunlarının da başına geliyor ama gelen son bilgiler Remake versiyonunda yeni içerik bekleyen oyuncuları üzecek gibi. Demon's Souls Remake, orijinal Demon's Souls ile bire bir aynı içeriğe sahip olacak.

Peki bu neden üzücü diye soracak olursanız oyunun hayranları en azından Remake versiyonuyla 6. Archtone'un da açılacağını düşünüyordu diyebilirim. Orijinal oyunda bu bölgeye erişim yoktu, hatta o zamanlar sırf 6. Archstone için bir DLC yayınlanabileceği düşünülüyordu. Sonrasında tabii ki Demon's Souls için DLC falan yayınlanmadı ve oyuncuların da hevesi kursaklarında kaldı.

Demon's Souls'un en merak uyandırıcı kısımlarından biriydi bu 6. Archstone. Nexus'taki taşın ismi Archstone of the Giant ve sebebi bilinmeyen bir şekilde kırılmış. Normalde bu taşın bizi The Northern Limit ismindeki diyara götürmesi gerekiyordu ve bu da devleri göreceğimiz anlamına geliyordu. Orijinal oyunda bu bölgedeki karlarla kaplı dev kaleyi görme şansımız ne yazık ki olmadı, görünüşe göre Remake'te de olmayacak.

Ancak bu durum bir DLC'ye kapıyı kapamış da değil. Belki orijinal oyunda göremediğimiz bu içeriği, Demon's Souls Remake DLC'sinde görebiliriz, belli mi olur?

 

 

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum