Destiny 2'nin İlk Ek Paketi Curse of Osiris'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oyun yeni çıkmamış mıydı yahu?

Eylül ayında konsollara, geçtiğimiz hafta ise PC'ye çıkan Destiny 2'nin ilk ek paketi Playstation Paris Games Week'te tanıtıldı.

Konsol kullanıcıları "oh be yeni içerik" diye sevinirken PC kullanıcıları ise "bismillah daha yeni başladık oyuna" derken bir de acaba ek paket PC'ye çıkacak mı telaşı sardı. Merak etmeyin, şu an yapılan açıklamalara göre ek paket 5 Aralık 2017 tarihinde bütün platformlara geliyor. Peki ek pakette neler yer alacak? Osiris kimdir? Hemen cevaplayalım;

Osiris daha önce oyunda hiç görmediğimiz fakat adını sıklıkla duyduğumuz bir karakter. Bilinen en güçlü Warlock olarak geçiyor. Bir çok görevde ve macerada kendisinin ismini duyduk, yaptıklarını öğrendik hatta bazılarını tekrar ettik. Fakat Osiris'in sürgün edilmesinden sonra ne yaptığını kimse bilmiyor. Bu ek pakette bunu öğreneceğiz.

>Destiny 2 PC'de Nasıl?

Hikayeye ek olarak ilk Destiny oyununa sahip olanların Trials of Osiris'teki başarılarından sonra girmeye hak kazandıkları, kendini özel hissettikleri, rahat rahat takıldıkları Lighthouse da bizim gibi normal oyunculara açılmış olacak. Yeni mekanlar, görevler, raidler, global görevler gelecek. Ha, bir de, Mercury'ye gideceğimizi söylemiş miydim? Bu yeniliklerin yanı sıra ek pakat ile birlikte bir yamanın geleceğini ve içerisinde oyundaki ufak tefek hataların düzeltileceği açıklandı.  

Ne yazık ki çarpraz platformlar hakkında bir açıklama yapılmadı. Sony'nin bu konudaki tutumu malum, o yüzden bir açıklama beklemek biraz hayalperestlik oluyordu. Yine de günün birinde belki diyerek biz oyunumuza bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum