Destiny 2 Oyuncularının Ufak Bir Kısmı Stadia'ya Geçiş Yaptı

Hem de çok ufak...

Google'ın yenilikçi Stadia sistemi son dönemlerde oyun dünyasını ikiye bölmüş durumda. Fakat bugün Stadia tartışmalarının içine girmeden platformun oyunlar üzerinde yaptığı etkiyi inceleme fırsatımız olacak.

Bildiğiniz üzere Stadia Pro üyeliği, Destiny 2 paketi ile birlikte geliyor. Destiny 2'nin yeni güncellemeleri ile birlikte tekrar hız kazandığı düşünülürse bu oldukça iyi bir anlaşma gibi görünüyor. Öte yandan oyun içi verilere göre oyuncuların çok ama çok küçük bir kısmı Stadia'ya geçiş yapmış.

İstatistik takibi sağlayan Charlemagne bot'un verilerine göre 20 Kasım'da sadece 9960 adet Stadia kullanıcısı oyuna giriş yapmış. Aynı gün içerisinde oyunun tam 1.37 milyon oyuncuya ev sahipliği yaptığını da belirtelim. Destiny 2'nin Steam'e geçişi ile birlikte zirveye tırmanan PC oyuncuları bu sayının 550.000 kişilik kısmını kapsıyor.

Detaylara inildiğinde ise işler daha karışık hale geliyor zira Stadia oyuncularının büyük bir kısmı PvE etkinliklerini tercih ediyor. 20 Kasım'daki verilere göre Stadia kullanıcılarının 44'ü Crucible, 13'ü ise Gambit modunda ter atmış. 52 oyuncu ise sadece raid modunu deneyimlemiş.

Stadia'nın şimdilik Destiny 2'de çapraz platform desteği sunmuyor oluşu da oyuncuların oyun bulma sürelerini artırıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum