Destiny 2'nin Yapımcısı, Toksik Oyuncuya Dava Açtı

Radyoaktif element gibi...

Hepimiz hayatımızın bir noktasında toksik oyuncular ile karşılaşmışızdır. Pek çok farklı oyunda karşımıza çıkan bu radyoaktif arkadaşlar, oyun keyfinizi bozduğu gibi canınızı da sıkmayı başarıyor. Fakat bu kez bir oyuncu toksiklik seviyesini o kadar üst seviyeye çıkartmış ki, Bungie ile karşı karşıya gelmiş.

Kotaku'nun haberine göre Bungie, adının Luca Leone olduğu belirtilen bir oyuncuya dava açmış durumda. Washington'da görülecek bu davada, oyuncunun Destiny 2'nin Lisans Anlaşmasına uygun davranmadığı belirtiliyor. Bungie'nin iddialarına göre Leone, sürekli banlanmasına rağmen Destiny 2 hilelerini kullandığı yayınlara devam etmeyi kesmemiş. 

Fakat sorun bununla sınırlı değil. Geliştiricinin iddialarına göre Leone, çaldığı hesaplar üzerinden Destiny 2 amblemleri satmış. Hatta kendisi bu noktada da durmayıp, Bungie'nin topluluk yöneticisine tehditler savurmuş. Evet, yöneticiyi ciddi ciddi tehdit etmiş...

Leone'nin olduğu öğrenilen bir Twitter hesabı, gönderdiği tweet'lerde topluluk yöneticisi dmg04'ü tehdit ediyor. Tweet içerisinde dmg04'ün evinden 30 dakika uzaklıkta bir yere taşındığını ifade eden şahıs, yöneticinin "güvende olmadığını" da belirtmiş. Hatta Leone, farklı Twitter hesaplarından Bungie'nin ana üssünü kundaklamak istediğini bile belirtmiş.

Luca Leone'yi durdurur mu bilinmez ama stüdyo kendisinden, "verdiği hasar nedeniyle" tam 150.000 dolar tazminat bekliyor. Bakalım mahkeme kararı bu çılgın şahsı durdurmaya yetecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum