Devolver Digital E3 2019 Basın Konferansı’nda Yer Alacak

Devolver Digital olmadan asla :)

E3 2019'da kimleri göreceğimiz, kimlerin basın konferansına katılacağı merak konusu. Neyse ki Devolver Digital'ın basın konferansında yer alacağını öğrenmiş olduk :)

EA'in EA Play kapsamında bir basın konferansı düzenlemeyeceğine ilişkin açıklamanın ardından Devolver Digital, Twitter hesabından yaptıkları paylaşımla kendileri için programda değişiklik olmadığına işaret etti:

Mesajda "Biz E3 basın konferansı düzenleyeceğiz" diyorlar ve EA'in açıklamasına bir göndermede bulunuyorlar görüldüğü üzere.

Devolver Digital nasıl bir konferans düzenliyor merak edenler için son iki yıl yaptıkları işleri de şöyle paylaşalım isterseniz:

E3 2017 Konferansı:

E3 2018 Konferansı:

Videolarda da gördüğünüz üzere gayet farklı işlere imza atabiliyor, gayet sarkastik paylaşımlarda bulunabiliyorlar. Hem E3 sunumlarına farklı bir tarz kattıkları için, hem de duyuracakları oyunlar için merakla beklediğim firmalar arasında yer alıyor Devolver Digital. Geçtiğimiz dönemde oyuncularla buluşturdukları oyunlardan bir kısmını sayarsam herhalde siz de bana hak vereceksinizdir: The Messenger, Gris, The Talos Principle, The Red Strings Club, Crossing Souls, The Swords of Ditto, Reigns serisi, Hotline Miami serisi ve dahası... Bir de bu listeye My Friend Pedro ve Eitr gibi merakla beklediğimiz oyunları ekleyebiliriz.

E3'te Devolver Digital tarafından düzenlenecek programı sabırsızlıkla beklemek için yeterince gerekçemiz var diye düşünüyorum. Bakalım bu yıl da geleneği sürdürüp dikkat çekici bir konferansa imza atabilecekler mi. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum