Diablo 2 Remake, Vicarious Visions'a Emanet

VV'nin görevlerinden biri belli oldu

Activision dün gece Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ve Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin geliştiricisi Vicarious Visions'ı Blizzard'ın himayesine vermiş ve Blizzard'ın gelecekteki projelerine destek sağlayacağını söylemişti. Bu açıklamanın üzerinden birkaç saat geçtikten sonra bu projelerden birinin Diablo 2 Remake olduğu ortaya çıktı.

Bloomberg'den Jason Schreier'in makalesine göre Vicarious Visions zaten aylardır Blizzard'ın Team 3 isimli ekibini destekliyor ve 2000 tarihli Diablo 2'nin remake versiyonu üzerinde çalışıyormuş. Team 3, aynı zamanda Diablo IV'den de sorumlu olan ekip.

Diablo 2 Remake, normalde Team 1'in sorumluluğundaymış (kendilerini Warcraft III: Reforged'dan tanıyoruz). Ancak muhtemelen Warcraft III: Reforged'un beklenenden çok uzak bir oyun olması sebebiyle ekip projeden alınmış ve proje Team 3'e verilmiş. Team 1 de dağıtılarak Blizzard içinde farklı pozisyonlara kaydırılmış.

Vicarious Visions remake ve konsol portları konusunda çok tecrübeli bir stüdyo. Dolayısıyla Diablo 2 Remake üzerinde çalışıyor olmaları da aslında oyunun hayranları için oldukça iyi bir haber. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum