Diablo 4 ve Overwatch 2, Bu Yıl İçerisinde Çıkmayacak

Peki ne zaman?

Diablo ve Overwatch, geniş oyuncu kitlelerine sahip oyun markaları. Haliyle yeni oyunları da pek çok oyun sever tarafından merakla bekleniyor. Görülen o ki, Diablo 4 ve Overwatch 2 için bekleyiş biraz daha devam edecek; Activision’ın finansal değerlendirme toplantısında bu oyunların 2021 içerisinde çıkmayacakları bilgisi verildi.

Activision CFO’su Dennis Durkin; “Blizzard’ın net gelirlerinin World of Warcraft ve diğer girişimlerimizde yakalanan ivmeyle artış göstereceğini düşünüyoruz. 2021 projeksiyonumuzda Diablo 4 ve Overwatch 2 yer almıyor”

Aslında her iki oyun için de bir çıkış takvimi ilan edilmemişti, dolayısıyla teknik olarak bir ertelemeden bahsetmek çok da mümkün değil. Bununla birlikte, 2021 içerisinde Diablo 4’ün en azından erken erişime sunulabileceği, Overwatch 2’nin ise çıkış yapabileceği düşünülmekteydi; Dennis Durkin’in açıklamasıyla böyle olmayacağı netleşmiş oldu.

Ne diyelim, geç olsun güç olmasın. 2021 içerisinde Blizzard hangi oyun veya oyunlarla karşımıza çıkacak, hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum