Diablo 4'e Devasa Bir İçerik Güncellemesi Geliyor

Merakla beklediğimiz pek çok şey yolda

Blizzard, büyük bir Diablo 4 güncellemesi üzerinde çalışmaya başladı. Yama notu yaklaşık 13 sayfa uzunluğa sahip olacak yeni güncelleme, geçtiğimiz gün yapılan canlı yayın esnasında açıklandı. Güncellemelerin detayları arasında, oyuncuları mutlu edecek yenilikler var.

Rod Fergusson ve Joe Shely'nin katıldığı canlı yayında, son dönemlerin en tartışmalı konusu "tecrübe puanı" da masaya yatırıldı. Bu yeni güncelleme ile birlikte Nightmare Dungeon'ların sağladığı tecrübe puanı artırılacak. Çok daha önemlisi ise sigil'leri açtığınızda artık direkt olarak ND'ın önüne ışınlanacaksınız.

Fergusson'a göre "buff" zamanı gelmiş durumda. Bundan tüm sınıflar nasiplenecek olsa da özellikle Druid'e özel yeni "unique" eşyaların yolda olacağı söylendi. Materyal sınırları da yükseltilecek. Bir de stash içerisine arama özelliği koysalar, oyun tadından yenmeyecek hale gelir gibi...

Bir diğer haber de bağlantı sorunları nedeniyle karakterlerinden olan hardcore oyuncularına geldi. Yeni güncelleme ile birlikte Blizzard, bu sorunlara bir nokta koymayı hedefliyor. Maalesef ölen karakterlerinizi geri alamayacaksınız ama gelecekteki hardcore karakterlerinizde de sıkıntı yaşamayacaksınız.

Bahsi geçen güncellemenin Temmuz ortasına doğru gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Wolflex
19 Haziran 2023 23:21

Zort diye oyundan atıyor. Tekrardan gireyim diyorsun hesap kitlendi sonra dene diyor. Paramızla rezillik. Üstüne barbar karakteri resmen sürünüyor. Bu kadar güçsüz yapılır mı? Büyücü ve necro ise resmen aşırı güçlü pata küte barbarla 10 saatte kıçını yırtıp geldiğin yere 3-4 saatte geliyorsun. Aşırı dengesiz. 

Parolamı Unuttum