Diablo Immortal Şimdiden 24 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

Mobil oyunlar canımızı yakacak

Henüz çıkış yapmadan üzerinde kara bulutlar toplayan Diablo Immortal, çıkışı ile birlikte de ortalığı karıştırmayı başardı. Uzun süredir tartışmaların odağı olan mikro ödemeler, Diablo Immortal ile birlikte bir kez daha ateşlendi. Oyunda bulunan mikro ödemeler pek çok oyuncunun başını ağrıtmış olsa da, Blizzard'ın yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Şimdiden 8.5 milyon kez indirilen oyun, çıkış yaptığı günden beri 24 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Appmagic isimli analiz şirketinin verilerine göre Diablo Immortal şu anda markanın en çok kazandıran (Heathstone'un ardından) ikinci uygulaması oldu. Gelirlerin yüzde 43'ü Amerika'da, yüzde 23'ü ise Güney Kore'den geldi.

En çok para harcayan bölge olan Amerika, indirmelerin ise sadece yüzde 26'sını kapsıyor. Bununla birlikte oyunun Metacritic skoru, bölünmeyi net şekilde gösteriyor. PC versiyonu eleştirmenler tarafından 60 puan alan oyun, oyunculardan sadece 0.3 puan alabildi.

YORUMLAR
gezginttt
20 Haziran 2022 14:20

1. hafta sonunda oyunu bıraktım. 24milyon dolar bu oyun biraz aşada kalmış gibi görünüyor bu bence iyiye işaret. oyuncuların ciddi bir bölümü oyunu terk ediyorlar demekki benim gibi D:. 

Parolamı Unuttum