Diablo Immortal'ın iOS ve Android Ön Kayıtları Açıldı

İlgisi olanlara duyurulur

Duyurulduğu anda gündeme adeta atom bombası gibi düşen bir oyun oldu Diablo Immortal. Pek çok tartışmanın ortaya çıkmasına neden olan oyundan uzun süredir ses çıkmıyordu. Fakat bugün gelen açıklama ile oyunun ön kayıt sürecinin açıldığını öğrenmiş bulunuyoruz. Aradan geçen seneler sinirleri de yatıştırdıysa gelin ön kayıt sürecinin detaylarına bakalım.

Öncelikle Blizzard'ın paylaştığı tweet'teki detaylara bakalım isterseniz. Ön kayıt yaptıran her oyuncunun, Diablo Immortal'ın çıkışı ile birlikte "özel kozmetiklere" erişeceği belirtilmiş. Horadrim kozmetik setini kazanmak için ayrıca Diablo Immortal'ın 30 milyon ön kayıt rakamına ulaşması gerekiyor. Aynı zamanda bu oyuncuların tamamı, en azından eğitim bölümünü tamamlamak zorunda.

Diablo Immortal'ın yıl içerisinde çıkış yapacağını da biliyoruz. Oyunun yönetmeni Wyatt Cheng, Diablo Immortal hakkındaki planlarını daha önce açıklamıştı. Bu kapalı beta sürecinin önemini belirten Cheng, oyunculardan gelen geribildirimleri değerlendirdiklerini de ifade etti.

Duyurulduğu ilk gün kalplerimizi kırmış olsa da ben Diablo Immortal'ı affetmeye hazırım. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız iOS cihazınız için kayıt sürecine buradan, Android cihazınız için ise buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
yrgn
29 Mart 2022 14:41

4 yıl olmuş duyurulalı,bu ne acele?

Parolamı Unuttum