Advertisement

Diablo Immortal'ın Mikro Ödemeleri Oynanışa Hiç Etki Etmeyecek

Önceden böyle söyleyip değişenleri de çok gördük

Blizzard, Diablo Immortal'ın sadece mobil cihazlara değil, aynı zamanda PC'ye de geleceğini açıklayarak hepimizi şaşırtmayı başarmıştı. Özünde oynaması ücretsiz bir mobil oyun olarak geliştirildiği için haliyle parasallaştırma kısmını da mikro ödemelerle halledecek bir oyun Diablo Immortal.

Oyunun baş tasarımcısı Joe Grubb konuya dair açıklamalarda bulundu ve oyundaki mikro ödemelerin tamamen opsiyonel olacağını ve oyunun oynanışına kesinlikle etkisi olmayacağını açıkladı.

"Opsiyonel satın alımlar sadece bir bonus, ana oynanışı herhangi bir şekilde etkilemiyor. Sınıfınızı oynamak için yeteneğe ihtiyacınız var, bir barbarian olarak başarılı olmak için barbarian nasıl oynanmalı bilmelisiniz." diyen Grubb, mikro ödemeler arasında ekipman veya karakterlere level kazandıracak deneyim puanları gibi şeylerin olmayacağını söylüyor. "Diablo Immortal'da güç kazanmanın en iyi yolu oyunu oynamaktır" cümlesi de oyunun ana fikirlerinden biriymiş.

Serinin genel müdürü Rod Fergusson ise şöyle diyor:

"Bence en etkileyici olan şey böyle bir oyunun her yönünü ücretsiz olarak oynayabiliyor olmanız. Tüm hikaye ücretsiz, akınlar, Cycle of Strife, her şey ücretsiz. Oyunu yeni bölgeler, yeni zindanlar ve yeni karakter sınıflarıyla destekleyeceğiz ve onlar da ücretsiz olacak"

Her iki isim de oyunun oynaması-ücretsiz oluşunun seriye yeni oyuncular kazandıracağına da emin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum