Advertisement

Disney+, Andor Dizisinin Yayın Takvimini Açıkladı

3+1+1... yabancı sınırı gibi formül

Disney+'nın Star Wars içerikleri hız kesmeden yoluna devam ediyor. The Mandalorian ile başladığımız bu yolda Obi-Wan Kenobi biraz hayal kırıklığı yaratsa da Disney'in daha yapacak çok işi var. Epey bir süredir yolu gözlenen Andor dizisine de yaklaşık bir buçuk ay sonra kavuşacağız. Yayın takvimindeki sıkışıklık nedeniyle ilk üç bölümü aynı anda yayınlanacak olan Andor'un tüm bölümlerinin günü belli oldu.

Disney'in yayınladığı takvime göre ilk 3 bölüm 21 Eylül Çarşamba günü başlangıcı yapacak. Ardından 28 Eylül ve takiben 23 Kasım'a kadar her çarşamba yeni bölümler çıkacak ve 12. bölümde dizi sezon finali yapacak. The Mandalorian dahil Andor'dan önce hiçbir dizi için devam sezonları Disney+ tarafından dizi çıkmadan doğrulanmamıştı. Şu an için 24 bölümlük bir hazırlık yaptıklarını belirten dizinin yürütücüsü Tony Gilroy, potansiyel 3. ve daha sonraki sezonlar hakkında ise açıklama yapmadı.

Dizinin yönetmeni de olan Tony Gilroy son olarak Empire Magazine'e verdiği röportajda Andor'un Star Wars Evreni içerisindeki sıradan insanlara yoğunlaşacağını belirtti. "Onlar sahne arkasındaki insanlar ve devrimin yolunu inşa eden kişiler. Biz bu insanların mutfağındayız. Bizim dizimiz sıradan insanlar hakkında." diyen Gilroy en azından bu açıklamasıyla beni heyecanlandırmayı başardı. İşin içine çarpışan ışın kılıçları, tedirginlik hissedilen güç gibi konular girince de Star Wars güzel ama koca bir evrenin çok daha başka hikayelerine de tanıklık etmek epey güzel olacak. Umarım dizi de bu vaatleri yerine getirebilecek kadar ilgi çekici olmayı başarır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum