Disney Dreamlight Valley Ekibinden Bir Dungeons and Dragons Oyunu Geliyor

Hem de Forgotten Realms

Disney Dreamlight Valley'i geliştiren ekip, Dungeons and Dragons'a dayanan yeni bir oyun üzerinde çalışıyormuş. Bu yeni oyun Lego Star Wars Castaways'i de yaratan, ayrıca Dungeon Hunter serisinde de oyunlar geliştiren Gameloft Montreal önderliğinde geliştiriliyor.

Oyun Forgotten Realms'te geçecekmiş ve co-op maceralar, gerçek zamanlı hayatta kalma ve aksiyon unsurlarına sahip olacak, ayrıca oyuncuların yeteneklerini "zorlu" bir hikayede test edecekmiş.

Gameloft Montreal'den Lee Kaburis "Dungeons and Dragons evreninde geçen yepyeni bir deneyim sunmak üzere Wizards of the Coast ile işbirliğine gitmekten büyük gurur duyuyoruz. Hepimiz D&D'nin büyük hayranlarıyız ve konseptimizi hayata geçirmek için çok sıkı çalışıyoruz" diyor.

Bildiğimiz kadarıyla yeni bir Dungeons and Dragons oyunu geliştiren tek stüdyo Gameloft da değil. Payday'in geliştiricisi Starbreeze de yine Dungeons and Dragons tabanlı bir oyun geliştiriyor. Baldur's Gate 3'tekine benzer bir başarı beklemek belki hayalcilik olur ama daha fazla D&D oyununa hiçbirimiz hayır demeyiz herhalde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum