Disney+'nın Marvel Dizileri, Avengers:Endgame Sonrası MCU İçin Kilit Rol Oynayacak

Güzel reklam yaptınınz Sayın Feige

MCU'da bir devrin sonuna doğru hızla ilerliyoruz. 26 Nisan'da vizyona girecek olan Avengers: Endgame'in ardından bildiğimiz MCU'da çok fazla şey değişecek. Orası kesin, fakat sonrasında neler olacağı ise büyük bir muamma. Bu karmaşıklığa açıklık getiren isim ise tanıdık bir yüz Kevin Feige.

Captain Marvel'ın tanıtımları sırasında Collider'a konuşan Feige, yeni Disney+ dizilerinden Loki projesiyle ilgili gelen soruya, "Bence hikayeyi temel alan bir iş olacak ve bunu bir yayın platformu üzerinden görecek olmak oldukça heyecan verici. Ortada hiç bir kural yok. Bizim için hikayelerimizi anlatabilecek başka bir kaynak. Bunu yaparken sadece MCU'da çok kez gördüğümüz karakterlerin derinlerine inerek yapmayacağız, bunu altı, yedi, sekiz, dokuz, on saatlik sürelerle yapacağız. Harika olacak, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje ve hala her şey bitmiş değil. Halen Tom Hiddleston'lu Loki dizisinden başka bir şey duyurmuş değiliz." diyerek uzun soluklu Marvel dizilerini işaret etti. Fakat Loki dizisinden başka bir şey duyurmadık diyerek Scarlet Witch & Vision dizisine bir gönderme mi yaptı? Yoksa halen resmiyete dökülmesi gereken prosedürler olduğu için böyle mi dedi kestirmek güç.

Avengers: Endgame sonrası MCU'nun asıl hikayesine ne olacağına da açıklık getiren Feige, "Bu şovlar komple bir MCU hikayesi oluşturmak için oldukça ciddi katkıda bulunuyorlar. Özellikle işin yaratma kısmından bahsediyorum. Sadece üzerinde çalıştığımız Disney+ programları değil tüm bu Endgame sonrası MCU büyük bir hikaye haline gelecek. İlk kez bunu yapabilme şansına sahibiz, tüm olayları içe içe bağlayıp, birbirlerine gebe kalacak şekilde bağlayabiliriz." diyerek MCU'nun artık çok daha büyük bir hikaye altyapısına sahip olacağının sinyallerini verdi.

Disney-Marvel ortaklığı her alanda oldukça başarılı işler yapıyorlar. Zaten Disney'in en iyi yaptığı şeylerden birisi sahip olduğu markaları son demine kadar kullanmak. İşte yeni gelecek olan Marvel ve Star Wars dizileri de bu konuda tam Disney'lik bir hareket bana göre. Umarım ortaya çıkan işler kaliteli olur da, ağız tadıyla birkaç Marvel dizisi izlemeye devam edebiliriz. Zira Daredevil ve Punisher gittikten sonra bu konuda büyük bir boşluk oluştu...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum