Disney+ WandaVision'ın Çıkış Tarihini Öne Çekti

Yeni takvim epey dolu

2019 yılını da arkamızda bıraktık sevgili Oyungezerler. Öncelikle hepinize sağlık dolu, mutluluk dolu, oyun dolu yeni yıllar dilerim. 2020 yılında tüm güzel dilekleriniz gerçek olur umarım, mutsuzluk size uğramasın. 

Marvel Sinematik Evreni 2020 yılından itibaren sadece sinemada değil, Disney+ üzerinden dizi olarak da devam edecek. Bu diziler elbette ki sinema filmleriyle doğrudan bağlantılı olacak. Bu bağlantının en kritik dizisi ise WandaVision dizisi olacak. Dizi bittiği andan itibaren doğrudan Dr. Strange'in devam filmiyle alakalı olacak. WandaVision'ın planlanan yayın tarihi 2021 yılıydı ancak Disney, son yayınladığı takvimm ile dizinin 2020 yılında yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

Dizinin tam yayın tarihi henüz bilinmiyor ama yılın ikinci yarısında diziyi görmemiz oldukça olası. Çünkü Disney+'nın bir diğer MCU dizisi The Falcon and the Winter Soldier dizisi de yine 2020 yılı için planlanmıştı ve bu dizinin bahar döneminde yayın hayatına başlaması tahmin ediliyor. Disney+'nın 2020 için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yayın servisi bu yeni yılda bolca yeni ve eski içeriğe kavuşacak. Servisin Türkiye'ye gelme tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum