Disney+'nın Yeni Dizisi Legends, İkonik MCU Anlarına Işık Tutacak

Her bölümde farklı karakter

Geçtiğimiz günlerde yapılan Disney yatırımcı etkinliğine Disney+'ya gelecek içerikler damga vurdu. Hem Star Wars hem de Marvel adına bolca projenin açıklandığı etkinliğin yankılar halen devam ediyor. Ancak Marvel Stüdyolarının halen yaptığı başka diziler de varmış. Marvel Sinematik Evreni'nin kahramanlarına ve düşmanlarına yakından bakacağımız Legends'ın duyurusu da yapıldı. Üstelik Legends yaklaşık 3 hafta sonra yayın hayatına başlayacak.

"Marvel Studios: Legends dizisiyle MCU tarihindeki bazı ikonik anlara yeniden yolculuk edeceğiz. Her seferinde bir karakter ön plana çıkacak. Wanda Maximoff ve Vision ile birlikte ilk iki bölüm 8 Ocak'ta sadece Disney+ üzerinden karşınızda olacak." açıklamasıyla duyurulan yeni dizinin nasıl işleneceğini ise henüz bilmiyoruz. Ancak 15 Ocak'ta yayınlanmaya başlayacak olan WandaVision dizisiyle doğrudan bağlantılı olacağı tahmin edilen Legends'da ilerleyen dönemlerde çok sayıda karakteri de görme şansına erişeceğiz. 

Dizinin resmi senaryo özetinde ise Vision ve Wanda Maximoff'un karakter tanıtımlarının yanı sıra "Gelecekteki olaylar için ortamı hazırlayacak" ibaresi bulunuyor. Yani Legends dizisi sadece geçmişe dönük sahnelerden ibaret olmayacak gibi gözüküyor. Tabii hiç hesapta yokken böyle bir dizinin karşımıza çıkması beni epey şaşırttı. 8 Ocak günü yayın hayatına başlayacak olan Legends'ın anlatım tarzı ve evrene olan etkilerini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum