Disney+'ya Yeni Bir Daredevil Dizisi Geliyor!

Yeni ama yeni olmayan Daredevil dönemi başlıyor

Marvel Sinematik Evreni tarafından dizi yağmuruna tutulmadan çok önce Marvel dizilerinin bir numaralı adresi Netflix idi. Daredevil ile başlayan ve Defenders ile son bulan evrende bolca karakteri kanlı canlı izleme şansına eriştik. İlk dizi olan Daredevil'ın tüm Netflix içerikleri arasında özel bir yeri vardı. Hakların Disney+'ya geçmesiyle birlikte tüm sezonlar an itibariyle Disney+ üzerinden izlenebiliyor ama bu çoğumuz için yeterli değildi. Hawkeye ile başlayan ve Spider-Man: No Way Home neredeyse kesinleşen Daredevil'ın yeni dizisi ise artık kesinleşmiş gibi.

Gündeme bomba gibi düşen Daredevil haberinin ardından hayran teorileri de hemen başladı. İlk olarak Variety'nin duyurduğu habere göre yeni Daredevil dizisi aslında tam olarak yeni olmayacak. "Yeni ve devam eden" açıklamasıyla paylaşılan Daredevil dizisi, Netflix'in kaldığı yerden devam edecek. Bu durum reboot söylentilerini tamamen ortadan kalkmasını sağladı. Zaten halihazırda devam eden şahane bir Daredevil hikayesi varken epey isabetli bir karar olmuş gibi gözüküyor. Matt Corman ve Chris Ord ikilisi Disney+'nın Korkusuz Adam hikayesini kaleme alacaklar. Bu ikili aynı zamanda projede yapımcı olarak da görev alacak. 

Daha önceki MCU dizi ve filmlerinde Vincent D'Onforio'nun canlandırdığı Kingpin karakteri ve Charlie Cox'un canlandırdığı Matt Murdock'u izlemiştik. Charlie Cox'un role geri dönüş yapacağını zaten biliyoruz ama umuyorum ki Kingpin'i de tekrardan D'Onforio usulü izleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde bu projeye Daredevil'ın yeni sezonu demek daha doğru olacak sanırım. Ancak Netflix üzerinden 18+ olarak yayınlanan Daredevil'ı Disney muhtemelen 13+'ya çekmek isteyecektir. Bakalım bu yeni ama yeni olmayan Daredevil dönemi eski güzel günleri tekrar yaşatabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum