Divinity: Original Sin 2’den Erken Erişim Videosu

Son düzlüğe giriyoruz!

Larian Studios’un çok sevilen ve son yılların en iyi izometrik RYO’larından biri olan Divinity: Original Sin’in devamı 15 Eylül’de Erken Erişim’e giriyor. Yapımcı ekip bunun şerefine oyunun mekânlarını ve mekaniklerini şöyle bir gördüğümüz, heyecan verici bir video paylaştı.

Hatırlayacağınız gibi ilk Original Sin de aynı şekilde Erken Erişim’e açılmış ve oyuncuların geri bildirimleri ve tavsiyeleri sayesinde oyun birkaç basamak birden yukarı çıkmıştı. Görünen o ki Larian aynı taktiği yine uygulayacak.

Bu ayrıca oyunun yapımında son birkaç aya girdiğimizin de habercisi. Original Sin, Erken Erişim’e girdikten altı ay sonra bizlerle buluşmuştu. Aynı şeyin aşağı yukarı bu yapım için de geçerli olacağını söylersem yamulmam sanırım.

4 kişiyle aynı anda oynama imkânı, seçilebilir yeni ırklar gibi yeni özellikler içerecek olan Divinity: Original Sin 2, 15 Eylül’de Steam üzerinden Erken Erişim’e açılacak. Aralık 2016 civarındaysa PC’ye gelecek. Konsol versiyonları da muhtemelen sonraki aylarda kendisini takip edecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum