B. Michael Bendis Yeni Bir X-Men Filminin Hazırlıklarını Yapıyor

Bendis, Marvel'dan kopamıyor...

Disney ve Fox arasındaki anlaşmanın yakın zamanda resmiyete dökülmesi bekleniyor. Bu anlaşmayla birlikte Fox'un elindeki X-Men ve Fantastic 4 hakları da MCU'nun geline geçecek. Fakat bu anlaşma Brian Michael Bendis'i yeni bir X-Men filmi için senaryo yazmaktan geri koymuyor. Aksine Bendis, yazdığı filmin sinemaya geleceğinden de oldukça emin. Twitter hesabından yazdığı X-Men filminin geleceğiyle ilgili gelen soruya, "Evet, şu an üzerinde çalışıyorum. Aynı anda hem X-Mansion'ın hem de Yalnızlık Kalesi'nin derinliklerinde olmak oldukça keyifli ve gerçek dışı. " cevabını vererek halen proje üzerinde çalıştığını belirtti.

An itibariyle DC Comics bünyesinde çalışan Bendis, uzun yıllar Marvel'a çizgi roman alanında hizmet verdi. Hatta Netflix'e dizisi de gelen Jessica Jones karakterini ortaya çıkaran da Bendis'in ta kendisiydi. Onun önerdiliğinde yükselişe geçen Marvel'ın Ultimate Evreni ise uzun bir dönem çok güzel hikayelere ev sahipliği yaptı. Yakın zamanda yaptığı işleri pek beğenmesem de, Bendis'in Marvel'a katkıları yadsınamaz. Son olarak Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün de yapımcılığını yapan Bendis, yazdığı yeni X-Men filmine oldukça güveniyor. Filmin Kitty Pryde'ı baz lacağı hatta bir Kitty Pryde solo filmi bile olabileceği de gündemde. Tabii şu an için senaryonun neye benzediğini Bendis'ten başka bilenin olduğunu sanmıyorum.

Disney/Fox anlaşmasının gerçekleşme arifesinde, Dr.Doom, X-Force ve Gambit gibi projeler iptal edilmişti. Yakın dönemde gelecek olan 2 X-Men projesi var, birisi Dark Phoenix diğeri de The New Mutants. Bunların dışında resmi bir film ya da dizi projesi ufukta gözükmüyor. Bakalım Bendis'in bu kadar iddialı olduğu X-Men filmi Disney onayı alabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum