Doctor Who'nun Yıl Sonu Özel Bölümünde Captain Jack Harkness Da Var

Yüzbaşı Jack geri dönüyor

Doctor Who'nun yeni sezonu her ne kadar pandemi yüzünden ertelenmiş olsa da, yıl sonu bölümü için yapılan planlamalar bundan bir zarar görmemiş gibi görünüyor. Üstelik gelecek ay yayınlanacak olan bu özel bölümde Captain Jack Harkness'ı da göreceğiz!

Revolution of the Daleks, yani Dalek'lerin Devrimi ismindeki bölümün yayınlanan ilk teaserında o tanıdık TARDIS sesini duyoyuruz ve kadraja giren Harkness "bu sesi özlemiştim" diyor. Biz de Harkness'ı özledik diyebilir miyiz?

Captain Jack Harkness benim Doctor Who'da en sevdiğim karakterlerden biri, kendisine özel yan dizisi Torchwood da harika bir diziydi zaten. Harkness'ı canlandıran John Barrowman, Doctor Who'nun 12. sezonundaki Fugitive of the Judoon bölümünde de karşımıza çıkmıştı.

Doctor Who'da son iki sezondur Doktor'u Jodie Whittaker canlandırıyor ve bu rolü yine benim şahsi favorilerimden biri olan Peter Capaldi'den almıştı.

Barrowman "bir kez daha Jack'in pardesüsünü üzerime geçirmek ve Doctor Who setine adım atmak, eve dönmek gibiydi. Captain Jack karakterini oynamak her zaman çok heyecan verici. Benim hayatımı değiştiren bir karakter kendisi, hayranların da bu karakteri en az benim kadar sevdiğini bilmek bu dönüşü daha da güzelleştiriyor." diyor.

Doctor Who'nun 13. sezonu klasik 11 bölüm yerine 8 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum